Suomen Parhaat Biljardisalit

Suomen parhaat biljardisalit

Tältä sivulta löydät kaikki suomen parhaat biljardisalit ja pubit paikkakunnan mukaan. Otamme mukaan saleja, pubeja, kerhoja ja klubeja sitä mukaan mitä löydämme. Otamme myös mielellämme vastaan ehdotuksia. Siirry tästä lomakkeeseen ja ota meihin yhteyttä!

Biljardin eri pelimuodot ovat suomessa erittäin suosittuja ja melkein jokaisessa keskikokoisessa ja miksei myöskin pienemmässä pubissa löytyy jostain nurkasta jonkin muotoinen bilis-pöytä.


Helsinki

Suuressa ja mahtavassa pääkaupungissamme on luonnollisesti myös paljon bilis-paikkoja. Tästä alta löydät hyvän valikoiman ja uusia saa ja pitää meille ehdottaa!


Ritz Biljardi

Ritz biljardi
Siirry tästä nettisivuille!

Ritz Biljardi Helsingissä on ollut auki jo vuodesta 1987 ja sali nauttii edelleenkin pelaajien suosiosta. Pöydät ja välineet ovat aina kunnossa joten pelistä voi todellakin nauttia.

Ritz Biljardinlöydät seuraavasta osoitteesta:

Ritz Biljardi
Eteläinen Hesperiankatu 22
00100 Helsinki
(09) 449 383 (aukioloaikoina)
info@ritz-biljardi.fi
www.facebook.com/ritzbiljardi


Corona Baari ja Biljardi

Corona baari ja biljardi
Siirry tästä nettisivuille!

Helsingin Eerikinkadulla löydät Corona Baari ja Biljardi ravintolan joka on myös ihmisten ja pelaajien suosiossa. Biljardipuolella on myös mahdollisuus järjestää omia turnauksia ja kilpailuja. Hinnat eivät ole turhan kalliita vaikka suhteellisen keskustassa ollaankin. Suosittelemme lämpimästi tätä ravintolaa sekä biliksen että mahtavan tunnelman takia.

Löydät Corona Baari ja Biljardin seuraavasta osoitteesta:

Corona Baari ja Biljardi
Eerikinkatu 11
00100 Helsinki
p. 020 1751610


Bar Chaplin

Bar Chaplin
Siirry tästä nettisivuille!

Bar Chaplin joka on ollut auki jo vuodesta 1993, sijaitsee aivan keskustassa Mannerheimintiellä. Tarjolla on erittäin viihtyisä baari ja jopa 12 biljardipöytää. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen paikka. Biljardipöytien lisäksi löytyy myös hyvä valikoima muita pelejä, joten ilta ei todellakaan jää tylsäksi.

Pääset siis paikan päälle seuraavasta osoitteesta:

Bar Chaplin
Mannerheimintie 6
00100
Helsinki
Finland


Järvenpää

Blackpool

Blackpool järvenpää
Siirry tästä nettisivuille!

Järvenpään Blackpool on oikea viihdekeskus. Tarjolla on live-musiikkia, urheilua ja iso kasa bilis-pöytiä. Musiikki puolella käy bändejä laidasta laitaan ihan suomen huipulta asti. Blackpool on mielestämme todellakin käymisen arvoinen paikka mikäli biljardia haluaa pelata ja siinä samassa katsoa urheilua ja juoda parit kylmät kaljat.

Blackpoolin löydät seuraavasta osoitteesta:

Blackpool Billiard Bar
Sibeliuksenkatu 10
04400 Järvenpää
+358 9 271 0822


Kouvola

Ravintola Kaisa

Ravintola kaisa kouvola
Siirry tästä nettisivuille!

Myös Kouvola tarjoaa biliksen ystäville ainakin yhden varteen otettavan biljardisalin/ravintolan. Ravintola Kaisa tarjoaa asiakkailleen hyvän määrän hyväkuntoisia pöytiä ja ravintolassa on muutenkin paljon tilaa. Tiloissa on myös biljardiseura nimeltään Red Ball, jonka jäseneksi pääsee 60€ hintaan. Seuran jäsenenä voi osallistua biljardi kilpailuihin ympäri suomea.

Löydät Ravintola Kaisan seuraavasta osoitteesta:

Ravintola Kaisa
Puh. 05 3711030
Hallituskatu 3
45100 Kouvola